Sposób przygotowania

Ciasto francuskie ułozyć w posypanej bułką tartą formie do tart. Posmarować sosem pomidorowym. Dodać podsmażoną na oliwie cebulkę.
Pomidory spażyć i zdjąć z nich skórkę. Mozarellę pokroić w plasterki. Podobnie jak pomidory.
Całość ułożyć w formie, doprawić solą i pieprzem. Posypać ziołami prowansalskimi.
Piec około 20 min w temperaturze 200 stopni.

Smacznego!

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    wygląda świetnie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna83

    Ciekawa jestem jak wygląda takie cudo po upieczeniu...
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    Niestety nie zdążyłam zrobić zdjęcia po wyjęciu z piekarnika. Tarta była rozchwytywana.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wygląda wyśmienicie:)
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    widok super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawie wygląda smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    same pyszności!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    prezentuje się znakomicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    Ale to ładnie wygląda!;)
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    bardzo lubię takie tarty :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !