Sposób przygotowania

Śliwki umyć , wypestkować i zemleć w maszynce do mięsa. Smażyć z cukrem jak normalną marmoladę . Pod koniec smażenia dodać kakao i posiekaną czekoladę. Smażyć jeszcze kilka minut. Gorące przełożyć do wyparzonych słoiczków, zamknąc .Obrucic do góry dnem . super czekolada na zimowe wieczory .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    pycha do nalesników
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    robbię prawie taka sama :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    ale chyba bardzo słodkie to
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy takiej nie robilam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe połączenie,mniammm
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    doskonały przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowitość
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowitość
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    takiego jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    pomysłowe!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !