Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa ziołowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mieso rosołowe 40 dag
chleb pszenny 40 dag
cebula 3 sztuki
marchew 2 sztuki
pietruszka 1 sztuka
seler 1/2 sztuka
masło 2 łyżki
kminek 1 łyżeczka
Sól czosnkowa jodowana Prymat
natka pietruszki 1/2 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ziołowa

Mięso gotujemy, dodajemy warzywa pokrojone w drobna kostkę. Dodajemy przyprawy, masło pokrojone w pół talarki i zrumienione na maśle. Chleb (może być suchy) kroimy w paski i wkładamy do wazy, zalewamy go wrząca zupką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak