Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z twarogu i ziemniaków

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 15 dkg
bryndza 5 dkg
ziemniaki gotowane w mundurkach 20 dkg
śmietana 3 łyżka
sól do smaku
Kminek mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z twarogu i ziemniaków

Twaróg ,bryndzę,obrane ze skórki ziemniaki zemleć w maszynce i utrzeć ze śmietaną na gładką masę,przyprawić solą i zmielonym kminkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 04.01.2012 08:11
ciekawe
MAR3STA 09.12.2011 18:58
doskonała na farsz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak