Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Niedzielna sałatka obiadowa

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
pora 1 sztuka
kukurydza konserwowa 1 puszka
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Niedzielna sałatka obiadowa

Jajka ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie aby się lepiej obierały. Następnie obrać je ze skorupki i pokroić w kosteczkę. Porę poszatkować drobno, następnie kukurydze odsączyć z zalewy. Wszystko razem wymieszać, zalać majonezem. Później posypać wszystko pieprzem i solą. Całość dobrze wymieszać, podawać z ziemniakami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 06.08.2012 23:03
smaczne to
Natalia40 27.07.2012 20:16
pyszna
zuzanna_z 18.04.2012 12:23
fajna
Ela15 28.02.2012 13:33
przepyszna
Kuchareczka2 31.01.2012 10:05
fajna
pioge7 13.12.2011 19:33
bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak