Sposób przygotowania

Przygotować galaretkę jak podano na opakowaniu. Następnie przelać ją do dużego naczynia i rozpuścić (jeszcze w gorącej) czekoladę. Wszystko wymieszać i zostawić do momentu aż będzie letnie, ale jeszcze nie do końca stężałe. Ubić śmietanę kremówkę w dużym wąskim naczyniu. Następnie dodawać po trochu do galaretki. Całość dobrze wymieszać. Dodać 25 dag kokosu. Wymieszać jeszcze raz. Biszkopty maczać w jakimś likierze bądź soku pomarańczowym. Układać na brytfannie. Następnie wyłożyć na biszkopty masę kokosową. Wyrównać i na koniec posypać jeszcze kokosami. Wstawić do lodówki na ok. 3 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Może być dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszny deser
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Świetny pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    świetne! muszę spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !