Sposób przygotowania

Cebule i czosnek od razu posiekać i odstawić , polędwicę kroimy na cienkie plasterki , posypujemy solą , pieprzem i smażymy , potem dodajemy cebulę i czosnek wlewamy wino , wodę i dusimy przez 15 minut . Po tym czasie dodajemy połamana czekoladę oraz płatki chili i dusimy jeszcze 10 minut już bez przykrycia . A przed podaniem możesz posypać danie startym serem żółtym i podajemy z czerwoną fasolą i ryżem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jeśli nie masz płatków chilli to możesz zastąpić jedną posiekana papryczką chilli albo 1\\4 łyżeczki pieprzu Cayenne .
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajne połączenie wołowiny i czekolady

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !