Sposób przygotowania

Parówki obieramy ze skórki, nacinamy przez środek do połowy grbości. Ser żółty kroimy na paski i nakładamy je na naciecia. Wkładamy na 10 minut do nagrzanego piekarnika. Podajemy polane keczupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Szybkie danie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pycia9

    A moją mizerię oceniłaś jako "Uważam że przegięciem jest przepis na mizerię krok po kroku, komplikacji w tym żadnej nie widzę. Do tego zdjęcie gotowej mizerii też nie jest zbyt zachęcające" a jaka filozofia jest w parówkach z serem?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Danost

    pycia9 może i nie ma filozofii w tym przepisie ale nie jest on krok po kroku przeciez

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !