Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z kiełbaską według Agi

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa podwawelska 30 dag
cebula 2 sztuki
masło łyżka
jajko 5 sztuk
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z kiełbaską według Agi

Cebulkę obieram i kroję w półplasterki,wrzucam na rozgrzane masło,delikatnie podlewam wodą i duszę.Dodaję pokrojoną w półplasterki kiełbaskę i podsmażam.Jajka roztrzepuję w miseczce,doprawiam solą i pieprzem i wlewam na patelkę.Mieszam energicznie.Pyszna.Polecam:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 17.03.2012 20:47
extra
Mariusz10 12.01.2012 11:30
smaczna
anna186 03.01.2012 11:44
pyszna
Magdalena1110 21.12.2011 18:29
pycha
Krystyna32 21.12.2011 11:26
extra
Wacław 10.12.2011 08:45
pyszna kolacyjka !
joanna77 09.12.2011 14:05
aż ślinka leci
Kuchareczekjeden 08.12.2011 20:51
uwielbiam taką
Robert10 08.12.2011 11:33
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak