Sposób przygotowania

Kawę wsypać do filiżanki i wstawić na 2 minuty do ogrzanego ( wyłączonego) piekarnika - wydobywa to aromat kawy . Wodę zagotować. Wyłączyć czajnik - odczekać 30 sekund i zalać kawę . Przykryć filiżankę , przykryć i zostawić na 3 minuty by się dobrze zaparzyła .Wrzucić kostkę czekolady poczekać aż się rozpuści. .Dolać syrop pomarańczowy .Wymieszać .
Muszę przyznać , że to jest to ! Ta kawa doskonale będzie się komponować we wszelkich propozycjach o owocowej kombinacji. Kawa sama z siebie ma taką delikatną nutkę owocowej świeżości.
Moim zdaniem na poranne budzenie zaparzona bez dodatków super- a na popołudnie nada sie do wszelkich ,, udziwnień \" .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszna taka kawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mmmmmmmmmmmmm mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Właśnie sobie taką zaparzyłam.... cudowna!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !