Sposób przygotowania

Mięso wołowe mielimy i dodajemy do niego jedno jajko. Tą masę mięsną dobrze mieszamy, a później formujemy z tego kotleciki. Kotleciki wołowe pieczemy z obydwóch stron na rozgrzanym tłuszczu. Bułki z sezamem kroimy na połówki, a później do każdej z nich dajemy liść sałaty, plasterki ogórka kiszonego, cebulę pokrojoną na paseczki, a później podsmażoną , plasterki pomidora, kotlecik wołowy, plasterek sera oraz po trochę sosu ( wymieszany ketchup i musztardę). Gotowe hamburgery możemy jeszcze wsadzić na chwilę do rozgrzanego piecyka.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !