Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wafle tortowe z masą krówkową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masa krówkowa 1
margaryna w kostce 1
wafle tortowe 1

Przepis i sposób przygotowania na: Wafle tortowe z masą krówkową

zmiksować masę z margaryną (dodając ją stopniowo), przesmarować wafle (nakładając rozsądne warstwy), zawinąć wafle w papier i przygnieść (przystawić czymś) tak aby równomiernie się rozeszła masa i żeby przeszły nią wafle. Schłodzić (najlepiej wciąż trzymając pod ciężarem). Podawać pokrojone w małe kawałki (gdyż jest bardzo słodkie)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak