Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka Agnieszki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1/4 głowki
kapusta czerwona 1/4 główki
jabłka 2 duże
marchew 2 duze
cebula czerwona 1 średnia
por (białe części)
natka pietruszki 2 łyżki
papryka czerwona
majonez 3-4 łyżki
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka Agnieszki

Warzywa myjemy dokładnie płuczemy. Obie kapusty, marchewki,rzodkiewki,jabłka ścieramy na tarce o grubych oczkach.Paprykę i cebulkę kroimy w drobna kostkę, pora w półtalarki .Wszystkie składniki dokładnie wymieszać dodać majonez i natkę pietruszki.
Można doprawić solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 06.08.2012 13:30
uwielbiam
anulka69 15.06.2012 20:56
pycha
monika1968 01.06.2012 22:19
Ciekawe
Ewelina38 20.05.2012 20:02
uwielbiam tą surówkę do obiadku
olkaaa 20.05.2012 14:25
super
dianix 13.01.2012 10:14
ja bym odrzucila tylko cebulkę, wiem to dziwne, ale to tylko dla tego, że jej naprawde nie lubię;]
DanutaS 11.01.2012 10:11
jak dla mnie bomba!
Tatli 04.01.2012 12:03
uwielbiam takie surówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak