Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa koperkowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wywar z warzyw 2 litry
koperek 2 pęczki
olej 2 łyżki
mąka 2 łyżki
śmietana 1 szklanka
sok z cytryny
sól

Przepis i sposób przygotowania na: zupa koperkowa

Do wywaru z warzyw dodajemy połowę posiekanego koperku doprowadzamy do wrzenia i doprawiamy zawiesiną z mąki,oleju i śmietany i gotujemy.Przed podaniem dodajemy resztę koperku.Podajemy z ziemniakami lanym ciastem lub ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 04.05.2012 14:26
lekka zupka,smaczna.
Krystyna32 07.12.2011 00:15
extra
Karolcia12 06.12.2011 22:56
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak