Sposób przygotowania

Kajzerkę namaczamy w mleku,odstawiamy na godzinkę.Odciskamy.Filety miksujemy,dodajemy surowe jajka,posiekany koperek oraz bułkę.Doprawiamy solą i pieprzem.Dokładnie wyrabiamy masę.Przekładamy do formy keksowej wysmarowanej masłem i posypanej bułką tartą.W środek wkładamy dwa ugotowane na twardo jajka,dokładamy ugotowany zielony groszek.Wstawiamy do nagrzanego piekarnika na 40 minut.Podajemy z sosem majonezowo czosnkowym.Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe....
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetny,ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !