Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Pomidora zalewam wrzątkiem na kilka sekund, potem ściągam z niego skórkę, usuwam gniazda nasienne i kroję sam miąższ w drobną kostkę. Czosnek siekam bardzo drobno, zaś cebulkę i szczypior w równie drobną kostkę jak pomidora. Cebulę polecam czerwoną - lepiej się wtedy prezentuje całe danie, ja wykorzystałam cebulkę od szczypiorku.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    ciekawe :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm pycha:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo rzadko używam awokado w swojej kuchni
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renia1

    lubie avocado, az wstyd że jeszcze nie przygotowałam nigdy guacamole

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !