Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta serowo-czosnkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek 3 ząbki
parmezan 20 dag
masło 5 łyżek
oliwa 1/2 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
zioła do smaku
ser żółty 1/2 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta serowo-czosnkowa

Czosnek rozgnieść i włożyć do miski, następnie dodać masło i wymieszać. Włożyć parmezan i starty ser żółty oraz oliwę. Mieszać bardzo dokładnie przez ok 4 min, dodać przyprawy. Dokładnie całość wymieszać. Najlepiej podawać ze świeżym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak