Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indyk po Meksykańsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z indyka 50 dkg
papryka czerwona 2 szt
cebula 2 szt
Kukurydza z Puszki 1 puszka
pomidory bez skóry 1 puszka
chili Prymat do smaku
kolendra Prymat do smaku
sól do smaku
olej do smażenia
ryż (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: Indyk po Meksykańsku

Cebulę, paprykę, kukurydzę, pomidory i przyprawy( oprócz kolendry) dusić 20 min na jednej patelni. na drugiej patelni na rozgrzanym oleju podsmażyć pokrojonego w kostkę mięso z dodatkiem kolendry .Wszystkie składniki połączyć ze sobą i dusić razem przez 30 min. Podawać z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorotka0000025 15.09.2012 12:55
fajny pomysl
AURELKA 02.08.2012 12:24
super danie polecam
Andysz 21.05.2012 20:28
pychotka;)
hastalavista 16.05.2012 17:50
pyszności :)
#DELETED#Małgorzata711527256155
#DELETED#Małgorzata711527256155 05.05.2012 22:06
naprawde rewelacja- indyk i do tego po meksykansku- musi byc wysmienite
aacaac 29.02.2012 12:20
niezłe ;)
joanna77 28.12.2011 12:33
pycha
Dorian 12.12.2011 08:37
pycha
rybka 08.12.2011 17:33
super!
Kuchareczka2 06.12.2011 15:43
Bardzo mi smakuje
Emilia22 06.12.2011 15:41
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak