Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z pasztetu i rzodkiewek

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pasztet 100 g
masło śmietankowe 20 g
szczypiorek usiekany 1 łyzeczka
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z pasztetu i rzodkiewek

Pasztet rozetrzeć w miseczce z masłem . Rzodkiewki umyć i drobno posiekać ., dodać szczypiorek. połączyć wszystkie składniki .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina38 20.06.2013 09:34
wspaniała na kanapeczki :)
kate.500 23.10.2012 11:35
super
Grażyna13 15.07.2012 17:48
fajna :)
Krystyna32 04.07.2012 09:30
pycha
IrenaM 20.06.2012 22:05
na śniadanko w sam raz
Wacław 17.05.2012 11:05
pyszne sniadanko !
Katarzyna59 06.05.2012 09:21
fajna
Katarzyna59 06.05.2012 09:21
fajna
Ewa111 09.03.2012 10:50
zapachniało wiosną
Ada-Gaba 22.01.2012 10:16
pyszna !
DanutaS 19.01.2012 09:35
super pomysł na szybkie kanapki
ziutula
ziutula 01.01.2012 22:24
proste i dobre ...
joanna77 13.12.2011 21:24
super
Robert10 12.12.2011 05:48
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak