Sposób przygotowania

Oporządzonego karpia kroimy w \"dzwonki\" a następnie sypiemy solą, pieprzem i utłuczonymi gożdzikami oraz skrapiamy octem. Cebulę kroimy w kosteczkę i podsmażamy na maśle, do cebuli wlewamy piwo , wrzucamy karpia i dusimy pod przykryciem około 30-35 minut.
Karpia wyjmujemy i trzymamy w cieple a do sosu piwnego dodajemy rodzynki i skórkę z cytryny, zagotowujemy. Rybę polewamy sosem. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawy przpis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super przeppis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotla
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Basia10

    mmmm mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !