Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 sztuka
śmietana 4 łyżki
jogurt naturalny 2 łyżki
sól
pieprz
cebula 2 sztuki
sok z cytryny odrobina
ogórek kiszony 2 sztuki
jabłko 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę szatkujemy, zasalamy i delikatnie odciskamy. Dodajemy posiekaną cebulę, ogórki i jabłka starte na tarce o grubych oczkach, sok z cytryny, śmietanę wymieszaną z jogurtem. Doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 14.11.2012 11:34
dzisiaj ją przyrządzam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak