Sposób przygotowania

Kalafiora podzieliłam na różyczki.Wrzuciłam do woka na rozgrzany olej arachidowy. I tak mieszałam i mieszałam,dorzuciłam pokrojona w plasterki marchewkę.I znów mieszałam na średnim ogniu. I tak ok 7-8 minut.

Wywar zagotowałam i dodałam kalafiora z woka oraz pokrojone w kostkę ziemniaki. Gotowałam wszystko do miękkości. Na koniec dodałam poszatkowany koper i śmietanę. Gotowe!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !