Sposób przygotowania

Kapustę pekińską drobno poszatkować. Rzodkiewkę umyć, pokroić w drobną kostkę lub cienkie plasterki. Jajko ugotować na twardo, ostudzić, obrać. Żółtko zetrzeć na tarce, wymieszać ze śmietaną, musztardą, odrobiną cukru, soli i pieprzu. Kapustę i rzodkiewkę włożyć do salaterki, wymieszać z przyprawą curry, posypać pokruszonym serem twarogowym, zalać śmietaną, posypać szczypiorkiem i drobno posiekanym białkiem z ugotowanego jajka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !