Sposób przygotowania

Z kiełbasy parówkowej usunąć osłonki, kiełbasę pokroić na kawałki. Pieczarki umyć, pokroić w grubą kostkę i podsmażyć razem z posiekanym czosnkiem i papryką na rozgrzanej oliwie. Pomidory sparzyć wrzątkiem, obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Do garnka wlać 2 szkl wody, dodać bulionetkę, zagotować. Do gotującego się bulionu wsypać pokrojoną cebulę, pieczarki, pomidory, parówki i gotować na małym ogniu około 15-20 minut Całość przyprawić solą, pieprzem i przyprawą maggi, wymieszać. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo fajne połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne, wygodne do przygotowania połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ciekawe połącznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !