Sposób przygotowania

Pieczarki i posiekaną cebulę zeszklić na maśle.Przyprawić solą,pieprzem,przyprawą uniwersalną i podlać winem.Jak odparuje,odstawić i dodać pokrojoną natkę,garść tymianku i odrobina cząbru. Mięso usmażyć na oleju ok 20min,oprószyć solą i pieprzem.Rozmrożone ciasto troszkę rozwałkować,posmarować bułką,wyłożyć farszem pieczarkowym i na wierzch polędwicę.Zawinąć,z pozostałości ciasta uformować pasy i udekorować nimi pieczeń.Posmarować żółtkiem i piec ok20-25min w 180stopniach.Idealne na "wystawny rodzinny"obiad;)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !