Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa rybna zwarzywami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z ryby 1/2 kg
pomidory 6 szt
cebula 1 szt
marchewka 1 szt
pietruszka 1 szt
papryka 1/2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier do smaku
natka pietruszki 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa rybna zwarzywami

Marchewkę i pietruszkę obrać, pokroić w krążki, włożyć do garnka, wlać 2,5 l wody i gotować na małym ogniu. Cebulę upiec nad płomieniem, rybę umyć, pokroić na kawałki, połączyć z warzywami. Pomidory i paprykę pokroić w słupki, dodać do wywaru i wszystko razem gotować około 20 minut. Zupę przyprawić do smaku solą, pieprzem i cukrem. Posypać posiekaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 16.04.2013 07:38
chętnie spróbuję
m1monika 12.04.2013 14:23
smaczna :-)
Stenka 20.07.2012 17:29
taka najlepsza, bez zbędnych dodatków
Motorek 16.06.2012 07:47
pycha
Justa32 01.06.2012 08:23
smaczna zupka
ronald88 06.12.2011 13:48
super
pioge7 06.12.2011 09:22
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak