Sposób przygotowania

Opienki smazymy z cebulą na masle.
Filety rozbijamy tłuczkiem- przyprawiamy- na kazdy plat miesa kladziemy porcję grzybow- zwijamy w roladki i zwiazujemy nićmi.
Smażymy na margarynie- od czasu do czasu podlewając wodą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    super! :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    lepiej obsmażyć na maśle klarowanym
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wyglądają smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    muszą być pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    sezonowe danie, ale apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    smaczne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    aż się chce jeść
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    piekne zdjęcie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    opieńki to pyszne grzyby a takie roladki z nimi zapewne smakują wyśmienicie
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    opieńki znam tylko z nazwy ale takie roladki są super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ciekawie, ale i apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    kiedy ja je jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !