Sposób przygotowania

Grzyby dusimy z cebulą na maśle kilkanaście minut- przyprawiamy do smaku Kucharkiem i pieprzem.
Po tym czasie dodajemy śmietanę wymieszaną z mąką i jeszcze chwilkę gotujemy.
Sos miksujemy blenderem i przyprawiamy popularną przyprawą do zup w płynie.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    taki lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    smaczny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny,mniam !
  • 3
    original
    Opublikowano

    m1monika

    muszę taki zrobić :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ciekawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super do bitek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny :-)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    mój ulubiony sosik :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    ulubiony
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    fajny sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pycha, moje smaki :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    lubię taki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !