Sposób przygotowania

Krok 1 / 15

Z piersi kaczki pozbywam się wszelkich odstających kawałków skóry i innych niedoskonałości. Skórę nacinamy na krzyż.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dodam, że pomysł na podanie kaczki z kluskami śląskimi jest od ben-ki za co bardzo dziękuję!!!! Ta rada zmieniła moje życie :o)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszności
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    świetne !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    super :) ja dziś też kacze piersi będę robić :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne danie i super wyeksponowane:)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajny ten sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    A ja dawno nie robiłam kaczki.... A Twoja prezentuje się doprawdy znakomicie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Pysznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    zastanawiałam sie własnie jak przyrządzić kaczke, a tu prosze... cóż za wyborne danie! gratulacje!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczny pomysł na kaczkę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    eleganckie danko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    oj, bardzo chętnie bym zjadła :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    na bogato, Francja elegancja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    hm brzmi zachęcająco;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Wspaniałe danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !