Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

desre z galaretek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

galaretka czerwona 1 szt
galaretka zielona 1 szt
galaretka żółta 1 szt
śnieżka 1 szt
mleko 2 szklanka
brzoskwinie 2 szt
wióki czekoladowe 1 opakowanie
winogrona 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: desre z galaretek

galaretki osobno rozpuszczamy w 300 ml gorącej wody studzimy do pucharków wlewamy porcję czerwonej galaretki odstawiamy do stężenia następnie wlewamy zieloną galaretkę odstawiamy układamy plasterki brzoskwini i połówki winogron zalewamy żółtą galaretką odstawiamy do stężenia wlewamy resztę czerwonej galaretki i odstawiamy do stężenia śnieżki ubijamy z mlekiem wykładamy do pucharków i posypujemy wiórkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak