Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selera naciowego, kapusty pekińskiej i jabłka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 szt
seler naciowy 1 słoik
jabłko 1 szt
majonez
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selera naciowego, kapusty pekińskiej i jabłka

Kapustę pekińską pokroić w kostkę, jabłko zetrzeć na tarce z grubymi oczkami. Kapustę, seler i jabłko łączymy ze sobą. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem i dodajemy majonez. Całość mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

meg1984 20.04.2013 17:50
smaczna sałatka :)
Milena87 17.04.2013 19:38
pyszna sałatka, taka jak lubię
daria899 27.06.2012 18:07
pycha
LuKaSz4761 05.01.2012 11:02
warto spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak