Sposób przygotowania

buraki wyszorować. Przekroić ( nie obrane) na cząstki , dodać przekrojona na drobne kawałki włoszczyznę , czosnek , sól , kminek zalać wodą , obwiązać ściereczką i zostawić w ciepłym miejscu na 7-8 dni. po tym czasie można zlać do butelek i przechowywać w chłodnym miejscu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    swietny
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    czuję się zaproszona
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajne;))
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    pyszny barszczyk będzie
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo dobry
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    swietny ten barszczyk
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    domowy najlepszy
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    przydatny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Samo zdrowie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !