Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy i skrapiamy sokiem z cytryny. Dodajemy pokrojony w półplasterki por i starte na tartce jabłko. Mieszamy i doprawiamy chrzanem i śmietaną. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    fajniutka :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    uwielbiam taka surówkę ,pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    bardzo lubię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny dodatek do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !