Sposób przygotowania

Mięso zalać wodą ( 1.5 litra) - gotować na małym ogniu pół godzinki- dodać warzywa i znów gotować na małym ogniu aż mięso będzie miękkie.
Wyciągnąć mięso i warzywa- przelać rosół przez sitko- dodać posiekaną pietruszkę i przyprawy.
Podawać z makaronem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kuba10019961

    uwielbiam rosolek ;DD
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    rosół jest zawsze pyszny:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    na przeziębienie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    na przeziębienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    nie ma nic lepszego u mnie co niedzielę jest taki rosołek z indyka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    dawno z indyczego mięsa nie gotowałam rosołku ale taki smakuje wyśmienicie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    uwielbiam rosół
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ja do rosołu zawsze dodaję inycze skrzydło wtedy jest naprawdę pyszny rosołek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    fajny taki rosołek, jest delikatny i smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !