Sposób przygotowania

Na maśle rumienimy leciutko posiekany czosnek- dodajemy posiekany szpinak i dusimy wszystko kilka minut.
Do szpinaku dodajemy śmietanę i topione serki-przyprawiamy i mieszamy, aż masa będzie jednolita.
Jajka rozmącamy- solimy i pieprzymy- wylewamy na patelnię i smażymy z obu stron złoty omlet.
Omlet podajemy z masą szpinakową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika111

    pycha! :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ciekawa propozycja:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetny
  • 3
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię takie lekkie dania
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    malina

    to jest to co lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !