Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Cebulę, marchewkę i pietruszkę obieramy, myjemy i kroimy na dość spore kawałki. Szynkę kroimy w kostkę. W dużym garnku roztapiamy masło i podsmażamy warzywa z szynką. Smażymy na niewielkim ogniu, ciągle mieszając, do momentu aż cebula się zeszkli, a mięso z każdej strony będzie lekko ścięte.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    PYCHOTA
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nigdy nie pokusiłam się o dodanie żurawiny do pasztetu. A szkoda...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznie wygląda
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jakie smakołyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    lub ie takie połączenia;]
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dzięki temu przepisowi każdy może mieć wyjątkowe święta :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    smacznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !