Składniki:
buraki czerwone | 40 dkg |
włoszczyzna | |
woda | 2 l |
kapusta włoska | 1 ćwiartka |
ziemniaki | 15 dkg |
fasola | 15 dkg |
koncentrat pomidorowy | 6 dkg |
śmietana | 50 ml |
mąka | 2 łyżki |
sól | |
cukier | |
czosnek | 1 ząbek |
buraki czerwone | 40 dkg |
włoszczyzna | |
woda | 2 l |
kapusta włoska | 1 ćwiartka |
ziemniaki | 15 dkg |
fasola | 15 dkg |
koncentrat pomidorowy | 6 dkg |
śmietana | 50 ml |
mąka | 2 łyżki |
sól | |
cukier | |
czosnek | 1 ząbek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: