Sposób przygotowania

Opłukane i oczyszczone pieczarki zetrzeć na tarce razem z serem żółtym.Kromki cieniutko posmarować masłem,ułożyć po plasterku wędliny(można bez w wersji dla jaroszy),posypać pieczarkami z serem i oregano.Paprykę lub inne warzywa kłaść na wierzch lub dopiero po wyjęciu z piekarnika.Kanapki ułożyć na folii i zapiekać kilka min do rozpuszczenia się sera w 200stopniach.Udekorować natką,można dodać oliwki i świeżą papryczkę chilli.

Komentarze

  • -1
    no-image
    Opublikowano

    Anna158

    pojechałaś po bandzie :P
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    lubie takie domowe zapiekanki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    proste ale smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !