Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy z brzoskwinią

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

schab bez kości
jajko
Bułka tarta klasyczna Prymat
ser żółty
sól
pieprz
Kucharek przyprawa do potraw

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy z brzoskwinią

Mięso należy rozbić i przyprawić. Opanierować w jajku i bułce tartej. Smażyć z obu stron na wolnym ogniu. Po usmażeniu na kotleta położyć połówkę brzoskwini z puszki i kilka plasterków żółtego sera. Podpiec w piekarniku. Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 08.08.2013 15:56
fajna alternatywa dla tradycyjnego kotleta
MAR3STA 11.11.2012 19:33
fajny
ziutula
ziutula 25.06.2012 18:30
ale nadziany kotlet...super...
dianix 25.06.2012 12:12
z wielka brzoskwinia hehe
caralajna 25.04.2012 19:33
fajnie wygląda na zdjęciu :)
[email protected] 16.04.2012 15:42
fajny sklaf
Wiesława1 26.03.2012 06:52
super!!
Ewelina38 09.03.2012 14:22
ciekawe połączenie smaków, nigdy tak nie jadłam
Kuchareczekjeden 07.12.2011 09:10
uwielbiam takie połaczenie smaków
SmacznaPyza 05.12.2011 17:39
zabawnie to wygląda takie okrągłe
sylwia / sytofala 05.12.2011 12:35
świetnie wygląda :)
jerry1 05.12.2011 11:48
Ciekawe połączenie. Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak