Sposób przygotowania

Mięso należy rozbić i przyprawić. Opanierować w jajku i bułce tartej. Smażyć z obu stron na wolnym ogniu. Po usmażeniu na kotleta położyć połówkę brzoskwini z puszki i kilka plasterków żółtego sera. Podpiec w piekarniku. Smacznego:)

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    Ciekawe połączenie. Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    świetnie wygląda :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zabawnie to wygląda takie okrągłe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    uwielbiam takie połaczenie smaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawe połączenie smaków, nigdy tak nie jadłam
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    super!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    fajny sklaf
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajnie wygląda na zdjęciu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    z wielka brzoskwinia hehe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale nadziany kotlet...super...
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajna alternatywa dla tradycyjnego kotleta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !