Sposób przygotowania

Pomidory kroimy w plastry średniej grubości i układamy na talerzu czy tacy tacy na płasko mogą być 2-3 warstwy.
Do naczynia wlewamy całą śmietane, dodajemy majonez i przeciśniety czosnek oczywiście ilość czosnku zależy od jego wielkości, intensywności i upodobań jedzących :)
Przprawiamy do smaku solą i wszystko mieszamy. powstałym sosem polewamy pokrojone pomidory,tak aby całe były zakryte.Potrawe można przyozdobić lściem natki pietruszki lub koperkiem i gotowe można podawać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lawina64

    Doskonała zakąska :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ania83

    o super lubie pomidorki to wyprobuje :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    To jest bardzo fajne - robię podobne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Proste i smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !