Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Panga duszona z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 1/2 kg
papryka czerwona 1 sztuka
cebula 1 sztuka
por 1/2 sztuka
czosnek 2 ząbki
natka pietruszki 1/2 pęczek
śmietana 1 szklanka
przecier pomidorowy 2 łyżki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Panga duszona z papryką

Czosnek rozcieramy z solą. Cebulę siekamy, czosnek rozcieramy ze solą. Po i natkę pietruszki siekamy. Warzywa dusimy, dodajemy śmietanę, mieszamy. Rybę solimy, przekładamy na jarzyny i zapiekamy. Powstały sos doprawiamy przecierem pomidorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 24.01.2012 22:19
szkoda, ?e panga jest taka niezdrowa, bo przepis fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak