Sposób przygotowania

Kasze gotujemy i studzimy. Uduszone pieczarki odcedzamy i drobno siekamy. Cebule drobno kroimy i szklimy na oleju.Mieszamy w misce kaszę, pieczarki i jajko, cebulę , doprawiamy sola i pieprzem, wyrabiamy na jednolita masę. Jeśli nie jest ścisła, dodajemy trochę tartej bułki. Formujemy klopsy, otaczamy je w tartej bułce i smażymy na oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    uwielbiam grzybki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo by mi smakowały:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne klopsiki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !