Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Kapustę i resztę warzyw pokroić i gotować do miękkości z zielem i liściem.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pekińskiej zupki nie jadłam...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Ciekawy pomysł. Lubie kapuśniak, na pewno wypróbuję ten przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    WYGLĄDA CUDOWNIE!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    WYGLĄDA CUDOWNIE!
  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    Fajna zupa
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    oo dawno nie konsumowałam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Smaczna zupa z kapusty pekińskiej.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !