Sposób przygotowania

Kalafior bumyć ,podzielić na rożyczki.Gotować w osolonej wodzie ok 10-15 min.Odcedzić (wodę zostawić).Cebulę obrać pokroić w kostkę i podsmażyć,dodać mięso,doprawić solą pieprzem,papryką i tymiankiem.Smażyć przez kilka minut.Z masła i maki zrobić zasmazkę dodać wywar z kalafiora,śmietanę i połowę sera.Chwilę pogotować.Dodać pieprz.Ułozyć w naczyniu żaroodpornym kalafiora i mięso.Polać wszystko sosem i posypać serem.Zapiekać 20 min w temp 200st

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Luki

    zajefajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 1
    13524163_10207657151841229_703449476_o
    Opublikowano

    Krzysztof15

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !