Sposób przygotowania

Wołowinę kroję w kostkę. Smażę na rumiano. Przyprawiam przyprawą do gulaszu i dodaję pokrojone w kostkę warzywa – paprykę, cebulę oraz pomidory. Gdy zaczną puszczać soki podlewam jeszcze trochę wody, dodaję koncentrat i duszę około 1 godziny. Solę do smaku, dodaję kukurydzę i kończę duszenie. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe danko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super polecam
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !