Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z tuńczyka na czerwono

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1/2 szt
twaróg 1 kostka
Pieprz czarny grubo mielony Prymat
śmietana 18 proc 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z tuńczyka na czerwono

Twaróg dusimy widelcem razem z łyżką śmietanay. Dodajemy tuńczyka odsączonego z oliwy .Mieszamy razem . Dodajemy ketchup ok 1 łyżka .Mieszamy i doprawiamy pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

stokrotka 05.12.2011 08:53
pięknie podana
iwa643 05.12.2011 06:45
Podajemy na puieczywie chrupkim ,tostach itd

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak