Sposób przygotowania

Bakalie opłukać, osączyć i posiekać. Odlać 5 łyżek mleka odlać, a pozostałe mleko i mleczko kokosowe zagotować z cukrem i bakaliami. Mąkę wymieszać z zimnym mlekiem, dodać do gorącego mleka i mieszając, gotować 2-3 minuty. Ciepły budyń rozlać do pucharków i odstawić do ostygnięcia. Podawać z bitą śmietaną lub gotowym sosem czekoladowym.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    zapowiada się apetycznie
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Uwielbiam takie wynalazki.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    mleczko krowie lepsze niż kokosowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Bardzo ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !