Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

czekoladowa milka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 1/2 kostki
margaryna 1/2 kostki
cukier 2 łyżki
kakao 4 łyżki
mleko w proszku 3 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: czekoladowa milka

Masło, margarynę, cukier i kakao włóż do rondelka. Wlej pół szklanki wody, zagotuj na małym ogniu, często mieszając. Zdejmij z ognia, wsyp mleko w proszku. Dokładnie wszystko wymieszaj, wylej równą warstwą na blaszkę. Odstaw, ostudź. Pokrój w kwadraciki lub paseczki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak