Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

delicja

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Biszkopty 4 paczki
galaretka pomarańczowa 2 opakowania
dżem pomarańczowy 2 słoiczki
polewa czekoladowa 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: delicja

Do pół litra gorącej wody wsyp galaretki, wymieszaj. Gdy stężeją, dodaj dżem, wymieszaj. Ostudź, wstaw na 10 min. do lodówki. Formę wyłóż papierem do pieczenia. Ułóż warstwę herbatników. Rozsmaruj galaretkę, przykryj herbatnikami. Schłódź. Polewę czekoladową rozsmaruj na cieście.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wojtek5 24.03.2012 23:05
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak